Masterclass Tim Beumers studio 15

Bij Studio 15 kun je gratis deelnemen aan verschillende masterclasses. Dit zijn eenmalige lessen die gegeven worden door een master; een succesvolle professional.

Tijdens een masterclass vertelt de master alles over hoe hij/zij succesvol is geworden en geeft je tips en feedback. Ook wordt er vaak een les gegeven die net wat dieper ingaat op een bepaald onderwerp. Zo kun jij je talent nog verder ontwikkelen

Tim Beumers (rapper)

Tim Beumers (FunX, VSOP) heeft een lange muzikale carrière achter de rug en coacht nu jongeren op het gebied van creativiteit en muzikale carrière. Tim maakte sinds 1998 deel uit van de rapformatie VSOP. Hij deed mee aan verschillende toernooien, zoals aan Geen Daden Maar WoordenMC-battle en aan Spitt in Paradiso. Tijdens dat laatste won hij in de finale van Baas B, wat hem een contract opleverde bij het label Top Notch.

In 2005 tekende hij een solocontract bij Walboomers Music, het label van Lange Frans & Baas B en THC. Een paar maanden later bracht hij daar zijn debuutalbum De hoogste tijd uit. Hieraan werkten artiesten mee als ODMUnorthadox en Sennan 2014 stopte hij met rappen. Sindsdien is hij columnist voor FunX Radio. Daarnaast heeft hij zijn oude vak van dj opgepakt.

 

LEEFTIJD

15-30 jaar

 

KOSTEN

gratis

 

Om mee te kunnen doen met de masterclass van Tim Beumers moet je actief bezig zijn met het maken van muziek. Als muzikant, producer, (radio) dj, MC, zanger(es), rapper etc. Je wilt graag creatieve coaching bij het maken van je muziek of je wilt graag coaching richting een professionele muzikale carrière.