Diploma uitreiking Tubbergen

Geslaagden leerlingen geven concert

Elke twee jaar doen de leerlingen van de Kaliber Kunstenschool examen in theorie en praktijk op hun instrument. Er zijn vier niveau’s. Het het A examen is voor beginnende leerlingen, dit jaar 10 kandidaten uit de gemeente Tubbergen. Daarna volgen het B examen voor de meer gevorderden, dit jaar 7, en C examen met 4 kandidaten, en 1 leerling heeft op trompet het afsluitende diploma voor trompet afgelegd.

De geslaagden zijn allemaal lid van de muziekverenigingen in hun woonplaats. 12 zijn lid van de Dr.Schaepman Harmonie in Tubbergen, 7 van Sint Caecilia Vasse, 5 van Sint Jozef Reutum en van Concordia Albergen en Levenslust Fleringen ieder 1 leerling. De leerlingen krijgen les van docenten van de Kaliber Kunstenschool.

Tijdens het concert zullen enkele leerlingen hun beste en mooiste muziekstuk laten horen. Aansluitend worden de diploma’s uitgereikt door wethouder Roy de Witte van Tubbergen.

Belangstellenden zijn van harte welkom. De entree is gratis. De aanvang is 19 uur in de Raadzaal van het Gemeentehuis te Tubbergen. Vooraf wordt iedereen koffie, thee of limonade aangeboden.

Locatie: Raadzaal van het Gemeentehuis te Tubbergen