Zomerconcert volwassenen (Almelo)

Veel mensen denken bij Kaliber Kunstenschool nog steeds aan een school voor kinderen. Maar dat is helemaal niet het geval! Er zitten ook ontzettend veel leuke, getalenteerde volwassenen bij ons op les, in een koor of in een ensemble. Graag willen wij laten zien dat niemand te oud is om te leren en dat het hartstikke leuk is om samen muzikaal bezig te zijn. Om die reden wordt op 22 juni dit speciale zomerconcert georganiseerd.

Wie doen er mee? Het  onder leiding van Kristin Nijhuis, het Strijkersensemble onder leiding van Esther Nijholt, het Twents Balkanensemble Muzica! onder leiding van Mihai Turcitu en het koor Noontime Singers onder leiding van Marjon Revet-Weerink.

Een zeer wisselende groep mensen, met een divers repetoire. De Noon Time singers zingen popliedjes, van vroeger en nu. Het Balkanensemble speelt Roemeense, Russische en Hongaarse (zigeuner)melodieën. Zij komen wekelijks samen in Almelo om te repeteren, met muzikanten uit heel Twente! Zij zijn nog op zoek naar versterking. Veel uiteenlopende instrumenten zijn welkom. Speel je een instrument en lijkt het je leuk om met dit ensemble mee te spelen, kom dan naar het zomerconcert en doe een keertje gratis mee.

Het zomerconcert start op 22 juni om 20:00 uur, in de Kapel van Hof88. De entree is gratis!