Cajon

Drumstel en percussie samen in een box!

De Cajon is een slaginstrument met de wereld aan klankmogelijkheden. Het is een houten box waar je op zit en die je tegelijk bespeelt met handen en/of voeten en klinkt als een drumstel en percussie-instrument ineen. Ook in de popmuziek is de Cajon populair, van reggae-, rock- tot en met zelfs housemuziek. Deze hedendaagse popritmes in combinatie met de gevarieerde klank- en slagmogelijkheden maken de Cajonworkshop tot een interessante uitbreiding van het reeds bestaande percussie aanbod voor de bovenbouw. Met een grote groep leidt deze workshop tot een spektakel met een verrassend resultaat.

Doelgroep  Groep 7 en 8
 Locatie  Eigen school of Kaliber Kunstenschool
 Lesruimte  Leslokaal
 Benodigdheden  Cajons (bruikleen is bij de workshop inbegrepen)