Uit jezelf en laat je talent zien!

Met onze talentenklassen willen wij jonge talenten zoals jij, een leeromgeving bieden met uitstekende docenten die helpen jouw artistieke identiteit te ontwikkelen. Als talent bij Kaliber Kunstenschool word je voorbereid op een mogelijke toekomst in de dans, muziek, zang, theater of beeldende vormgeving.

Om auditie te doen voor een talentenklas, hoef je geen les te volgen bij Kaliber Kunstenschool. De talentenklas is voor iedereen, waar je ook lessen volgt, die graag meer wil doen met zijn of haar talent. Kaliber biedt hierbij de unieke mogelijkheid om een klassieke dansopleiding, een voorbereidende vakopleiding in muziek, theater of beeldende kunst te volgen. Onze talentenklassen zijn om die reden alleen toegankelijk voor kinderen en jongeren die aan onze toelatingseisen voldoen. Deze eisen staan vermeld op de pagina’s per discipline hieronder.

Aanmelden kan t/m 1 juni.

Bekijk hier de jaaragenda van alle presentaties, uitvoeringen en workshops.