Talentprogramma JeugdKunstAcademie

Voor wie niets liever doet dan creatief bezig zijn en zichzelf uitdagen.

De JeugdKunstAcademie is opgezet in samenwerking met AKI en is bedoeld voor kinderen en jongeren tussen 8 en 18 jaar die helemaal voor kunst gaan. Bij de JeugdKunstAcademie gaat het om verdieping, onderzoek, creativiteit ontwikkeling en natuurlijk zelf kunst maken. Voor meer informatie over de opleiding, klik hier.

De audities zijn op 13 juni in Enschede en 14 juni in Almelo. Je loopt hierbij mee in een les. De tijden vind je via de link hierboven terug.
Aanmelden kan t/m 1 juni.

Lesinhoud

Een jaarcursus heeft 6 modules van 5 lessen, allemaal met een eigen inhoud. Het eerste jaar komen onder meer schilderen, sculpture, cross-media, verzamelen en tentoonstellen aan bod. De modules worden door verschillende docenten begeleid; inspirerende docenten met een eigen kunstpraktijk. Voor sommige lessen gaan leerlingen op pad, bijvoorbeeld voor het bekijken van een tentoonstelling.

• De cursus bestaat uit 30 lessen per schooljaar. De lessen zijn verdeeld over 6 blokken
  • 120 minuten les (waarvan 30 minuten theorie en 90 minuten praktijk)

De kosten voor de cursus zijn € 550,- per jaar

Auditie & Toelating