Talentprogramma Theater

Voor wie niets liever wil dan op dat podium stralen.

Met theater doelen we de kunstvormen toneel en musical. Om deel te nemen aan de talentenklas Theater moet je tussen de 12 en 18 jaar zijn en moet je auditie doen. Om mee te doen hoef je geen lessen te volgen bij Kaliber Kunstenschool, iedereen kan meedoen!

Deze klas zal wekelijks bijeen komen, wat geldt als een extra les moment als je al lessen volgt. Wanneer leerlingen van Kaliber Kunstenschool een groepsles afnemen naast de talentenklas, zal er een korting berekend worden over één van deze klassen.

De auditie vindt plaats op 17 juni, tussen 13:00 en 18:00 uur in Almelo. De definitieve tijd krijg je na inschrijving, in de week voor de audities.
Aanmelden kan t/m 1 juni.

Lesinhoud

• Toelating op basis van auditie
  • 30 lessen in een schooljaar, duur 2 uur per week
  • Extra lesmoment naast reguliere theaterles
  • Werken aan een korte productie
  • Workshops en/of masterclass
  • Werken op basis een Persoonlijk Ontwikkeling Plan
  • Diverse publieke optredens gedurende het schooljaar

Tarief Talentenklas Theater: € 385,-

Auditie & Toelating

De auditie vindt plaats op 17 juni, tussen 13:00 en 18:00 uur in Almelo. Deze bestaat uit een groepsles en een monoloog (individueel en thuis voorbereiden). Je motivatiebrief en CV stuur je naar talent@kaliberkunstenschool.nl.

Tussentijdse toetsing

Bij aanmelding voor de auditie lever je een motivatiebrief en een CV in. Hierin geef je aan welke theaterervaring je hebt opgedaan en waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt middels een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) vastgelegd. Deze POP wordt rond de kerstperiode en na de productieperiode besproken.