Muziek onder de trap – Kaliber Talentenklas

Geannuleerd i.v.m. coronavirus!

Het programma van Muziek onder de Trap van donderdag 19 maart wordt verzorgd door leerlingen uit de Talentenklas Klassiek van Kaliber Kunstenschool, een klas speciaal voor kinderen en jongeren van 10 t/m 21 jaar. Om deel te nemen aan deze talentenklas kan de leerling worden aangenomen op basis van een auditie en motivatiebrief. De leerling hoeft hiervoor geen les te volgen bij Kaliber Kunstenschool, iedereen kan deelnemen. Als de leerling is aangenomen krijgen deze leerlingen extra ondersteuning vanuit Kaliber in hun muzieklessen door o.a. langere lestijd, workshops, en mogelijkheden tot optreden. Ook nemen deze leerlingen regelmatig deel aan diverse concoursen. Naast de Talentenklas Klassiek bestaat er bij Kaliber Kunstenschool ook Talentenklassen voor Musical, Pop & Jazz en Theater. Muziek onder de Trap start om 20.00 uur in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal.