Talentprogramma en auditie Pop & Jazz

Voor wie niets liever doet dan muziek maken en daarom zijn of haar instrument of stem graag nóg beter wil leren beheersen.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het talentprogramma Pop & Jazz moet je tussen de 10 en 21 jaar zijn en auditie doen. Je hoeft geen leerling te zijn bij Kaliber om auditie te mogen doen!

Inhoud Talentenprogramma:.

• 36 lessen
  • Extra lestijd van 15 minuten boven op 30 min. les of 10 minuten bovenop 20 min. les
  • Workshops en/of masterclasses
  • Werken op basis een Persoonlijk Ontwikkeling Plan
  • Diverse publieke optredens gedurende het schooljaar
  • Jaarlijkse toetsing middels auditie

Auditie & Toelating:

Dit jaar zijn de audities iets anders. Geen live auditie, maar middels video! Wel zo veilig.

Je maakt twee video’s. In de eerste stel je jezelf voor en speel of zing je je favoriete nummer. Dit mag met of zonder begeleiding / meespeeltrack.

In de tweede video laat je op een nummer wat vrijheden van jezelf horen. Dit kan een stukje improvisatie zijn, wat ad lib momenten over een intro/ refrein of zelfs een eigen compositie.

De video’s hoeven niet heel lang te zijn; 1,5 minuut per video is al voldoende.

Stuur je auditievideo’s voor 19 september in naar koos.lonis@kaliberkunstenschool.nl

De tarieven voor de talentenklassen vind je op deze pagina: www.kaliberkunstenschool.nl/tarieven