Benefietconcert Almelo

Op 21 juni wordt er in Almelo weer een volwassenenavond georganiseerd. Verschillende groepen en volwassen leerlingen van Kaliber treden die avond op in de Kapel van Hof88. Dit keer is het wel een heel bijzondere avond...

Eén van de leerlingen van het dwarsfluitorkest Joueurs des Flutes heeft hersenletsel opgelopen met ernstige gevolgen en is nu geld aan het inzamelen om een behandeling in Amerika te kunnen bekostigen. Om haar te ondersteunen is dit volwassenenconcert omgetoverd tot benefietavond!

Met optredens van Joueurs des Flutes, koor de Noontime Singers, blokfluitensemble Basalt en pianoleerlingen van Hans Barkel wordt het sowieso een gezellig, muzikale avond.

De leerlingen en docenten gaan flink bezig in de keuken en je voorzien van de lekkerste hapjes tegen een kleine vergoeding. Koffie en thee is gratis te verkrijgen.

Benefietconcert
21 juni 2019
Kapel Hof88, Almelo

Wil je wel helpen maar kun je er niet bij zijn?
Kijk dan op: doneerdoel.nl