De Barones zonder naam

De Barones is zomaar op de trein gezet door de Baron. Hij kan er niet meer tegen want de Barones is wel heel erg vergeetachtig. Ze kamt haar haren met een vork en ze eet haar eten met een schepje. Maar wat de Baron ontzettend erg vindt is dat ze haar naam is vergeten! De barones mag pas weer thuiskomen als ze weet hoe ze heet. Een geweldige interactieve voorstelling waarin de kinderen mee mogen zingen, dansen en muzikale opdrachten uitvoeren!De kinderen van groep 1 tot en met 4 gaan de Barones helpen deze opdracht te volbrengen. Elke goed uitgevoerde opdracht levert letters op, deze letters samen vormen de naam van de Barones!

Doelgroep Groep 1 en 2
Locatie Speel- of gymlokaal eigen school of school in de wijk/buurt
Lesruimte Lege speelruimte minimaal 5 bij 4 m

Benodigdheden door de school te verzorgen De leerlingen zitten op banken of stoeltjes

2 stroompunten voor technische middelen

Het zal helemaal mooi zijn als de ruimte verduisterd wordt. Zo komen de theaterlichten het mooist tot zijn recht.

Duur 45 tot 50 minuten
Aantal deelnemers Maximaal 60
Prijs (all-in) € 380,-
Aansluiting bij leergebied Kunstzinnige oriëntatie
Aansluiting bij kerndoel 54 (betekenisvol thema, luisteren, zingen en bewegen)

55 (reflecteren, praten, creatief uiten van eigen gevoelens)

Creatief proces Oriënteren en uitvoeren
Lesbrief U ontvangt vooraf een lesbrief ter voorbereiding en verdieping op de voorstelling
Onderdeel van de Kaliber leerlijn Muziek
Bijzonderheden Decor en technische middelen worden een uur voor de voorstelling opgebouwd.

Contact: educatie@kaliberkunstenschool.nl