Frisse korte cursussen gaan van start!

In oktober is het zover: de korte cursussen bij Kaliber Kunstenschool gaan weer van start! In tien lessen leren hoe je muziek maakt, glas vormgeeft of je eigen t-shirt kan ontwerpen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Sluit het jaar creatief af en begin met die nieuwe hobby!

Peuterdans

Tijdens de lessen peuterdans kunnen de kleintjes zich helemaal inleven en uitleven. De danslessen prikkelen de fantasie en maken de peuters bewust van hun eigen bewegingsmogelijkheden, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen. Een leuke manier voor peuters om zich fysiek en muzikaal te ontwikkelen!  De cursus start op 30 september en is te volgen in Enschede, Almelo en Oldenzaal.

Kidsklas tekenen en schilderen

Van een professionele docent diverse teken- en schildertechnieken leren? Speciaal voor kinderen van zes tot twaalf jaar is er de kidsklas tekenen en schilderen. Je gaat werken met verschillende materialen en maakt samen met anderen mooie kunstwerken. Laat je fantasie de vrije loop! Vanaf 2 oktober is deze cursus te volgen in Wierden en Enschede.

Gitaar bij het kampvuur

Altijd al gitaar willen leren spelen? In deze cursus leer je in een korte tijd de basistechnieken van gitaarspelen en kun je met een paar akkoorden al vele mooie liedjes meetokkelen. Gezellig voor in de nazomer bij het kampvuur! Speel vanaf 3 oktober lekker mee in Almelo, Oldenzaal of Enschede.

Tekenacademie voor volwassenen

Ben je gek op tekenen en wil je graag nog beter worden? Bij de tekenacademie kun je kiezen uit een korte cursus van tien lessen of een voordelige jaarcursus van dertig lessen. De lessen vinden plaats in het creatieve atelier van Concordia, lekker centraal in de binnenstad.

 

Natuurlijk is dit niet het complete aanbod, er is nog veel meer mogelijk. Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursus voor alle mogelijkheden, of bel 088-4868700 voor specifieke informatie. Eerst even uitproberen? Schrijf je hier in voor een gratis proefles.