In juni weer audities voor de talentenklassen!

Heb jij echt een passie voor muziek (klassiek of pop), dans, zang, theater of beeldende kunst? Doe dan auditie. Je hoeft hiervoor nog geen lessen bij Kaliber te volgen.

Je kunt kiezen uit 6 verschillende klassen. Met deze klassen willen wij jonge talenten zoals jij, een leeromgeving bieden met uitstekende docenten. Je bent bezig met het ontwikkelen van je artistieke identiteit en krijgt daarbij workshops, masterclasses en extra les. Als talent krijg je vaak kans om op te treden en doe je dus veel podiumervaring op. Je wordt voorbereid op een mogelijke toekomst in de dans, muziek, zang, theater of beeldende vormgeving.

Muziek

Voor als je niets liever wilt dan muziek maken en je instrument nóg beter wilt leren beheersen. Je kunt een keuze maken voor klassieke muziek, of pop & jazz. Waar jouw passie ligt, daar doe je auditie voor.

Zang (koor)

Ons auditiekoor Multiple-Voices zingt elke week twee uur. Meerstemmig zingen, ademtechnieken en volume. Zomaar wat kreten waar je mee bezig gaat, van klassiek tot gospel tot pop!

Dans

Met een echte passie voor dans zit je in deze talentenklas helemaal op je plek. Je krijgt les in klassieke (ballet) techniek, de basis voor alle danstechnieken.

Theater

Voor wie niets liever wil dan op dat podium stralen. De docent leert je allerlei technieken en je gaat meer de diepte in om echt aan de slag met het theatervak.

Jeugdkunstacademie

De JKA bestaat uit diverse modules waarbij je kennis maakt met verschillende docenten (kunstenaars) en onderwerpen. Je gaat niet alleen op papier aan de slag, ook digitaal komt aan de orde.