In september start het nieuwe cursusjaar!

Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. Na de zomervakantie beginnen de jaarcursussen weer, dus nu is het moment om je alvast te oriënteren. Het aanbod is enorm, daarom hebben we alvast een spannende selectie gemaakt. Ontdek je talent bij deze vier leuke cursussen van Kaliber!

Dansen
Bij Kaliber gaan elke dag de voetjes van de vloer! Dansen is niet alleen leuk, maar het verbetert ook je lenigheid, kracht, ritmegevoel en motoriek. Binnen het ruime dansaanbod van Kaliber is voor iedereen wat leuks te vinden. Zo zijn er lessen in modern jazz, ballet en breakdance. Of probeer eens een yogales voor totale ontspanning.

Muziek
Drum je altijd op de tafel? Zing je graag onder de douche? Bij Kaliber krijg je de beste begeleiding om je muzikale talent te ontplooien. Van harp tot hoorn, van gitaarles tot DJ’ing: het kan allemaal!  En het wordt nog leuker: bij afname van een wekelijkse individuele instrumentale les of zangles is er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een koor, ensemble, orkest of (big)band. De perfecte plek om wat je hebt geleerd in uitvoering te brengen!

Theater / Musical
Op een speelse manier toneel leren spelen, dat doe je in een theaterklas. Hoe beeld je iets uit? Hoe laat je zien dat je boos bent, of verdrietig? In de theaterklassen word je uitgedaagd om je de eigen fantasie te gebruiken. Ook biedt Kaliber musicallessen en kun je lessen theatersport volgen, waarin je wordt getraind in improvisatietechnieken en uitdagende theatersportgames speelt. Resultaat gegarandeerd!

Beeldend
Bij de cursussen schilderen en tekenen van Kaliber kun je helemaal voor kunst gaan. Ontdek nieuwe mogelijkheden en technieken onder begeleiding van een professionele kunstdocent. Hoe meng je bijvoorbeeld de juiste kleuren, hoe creëer je schaduw en diepte? Welke hulpmiddelen kun je daarbij gebruiken? En welke compositie zorgt ervoor dat jouw kunstwerk er nét even uitspringt? Dat leer je hier!

Enthousiast geraakt?
Kaliber Kunstenschool heeft vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal. Ook verzorgt Kaliber lessen in Hellendoorn, Wierden en Tubbergen. Loop eens langs bij een van de vestigingen voor informatie over het cursusaanbod! Of meld je aan voor een gratis proefles via www.kaliberkunstenschool.nl

Of zet de Open Huizen alvast in je agenda:

Almelo
14 september, 12:00 – 14:30 uur
Elisabethhof 2

Oldenzaal
14 september, 13:00 – 15:00 uur
Sparstraat 152

Enschede
21 september, 13:00 – 15:00 uur
Wilminkplein 1

Tijdens het Open Huis leer je de docenten kennen, geniet je van optredens en doe je mee met leuke workshops. Graag tot dan!

Benieuwd naar al onze cursussen? Klik dan hier. Benieuwd naar onze docenten? Klik dan hier.