31 maart: Korenfestival Enschede

Noteer het in je agenda: 31 maart is het korenfestival weer in Enschede! Dit jaar tijdens de Culturele zondag. Een super gezellige zondag die je niet wilt missen.

Het korenfestival is niet alleen voor leerlingen van Kaliber, iedereen is welkom om te komen luisteren en/of mee te doen aan de workshop ‘Zang & Body percussie’ door Eddy Grovell. Je kent hem misschien wel; hij heeft namelijk meegedaan aan The Voice Senior! Naast dat hij waanzinnig kan zingen met zijn warme, diepe stem, is hij eigenlijk percussionist. Zo heeft hij gewerkt voor Marco Borsato, Gerard Joling, Andre Hazes sr. en Lee Towers. En nu kun jij les van hem krijgen!

De workshop door Eddy Grovell vindt plaats van 13:30 – 15:00 uur en is voor iedereen beschikbaar. Maar let op: vol = vol!
Meld je hier aan
Mocht er op de dag zelf nog plek zijn neem dan contant geld mee zodat je nog kunt aanschuiven.

Kosten zijn 5 euro, maar als je al in een koor zingt bij Kaliber is dit helemaal gratis. De kosten zijn incl. het gezamenlijke optreden als gevolg van de workshop. Deze start om 15:30 uur op het podium op het Willem Wilminkplein.

Naast deze gave workshop zullen ook alle volwassenen koren van Kaliber zich laten horen! Uit de hele regio komen de koren samen in Enschede. Een uniek moment, want dat zijn zo’n 120 enthousiastelingen bij elkaar. Alle koren verzorgen een optreden op het Willem Wilminkplein.

De deelnemende koren zijn: