Leuke vakantieworkshops in Almelo!

Vind jij er ook niks aan om stil te zitten? Dat komt goed uit! In de meivakantie hebben we namelijk een paar leuke workshops voor je klaar staan. Doe je met ons mee?

Je hoeft je voor deze workshops niet aan te melden, je kunt gewoon langskomen op de aangegeven data en tijden en contant betalen bij de docent!
Alle workshops vinden plaats aan het Elisabethhof 10.

Knutselpret
6-12 jaar, 7 euro

Ben je graag creatief bezig met pen en papier? Ontdek alle mogelijkheden tijdens deze leuke workshop. Je kunt kiezen uit allerlei diverse materialen en onder leiding van een professionele kunstdocent aan de slag. Wil je iets maken voor opa en oma, je ouders of misschien als verrassing voor de liefste meester of juf? Dat kan! In overleg met de docent bedenk je iets leuks om te maken en kies je de juiste materialen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en knutselen maar!

Donderdag 2 mei, 10:00 – 11:30 uur

Toneelpret
6-12 jaar, 7 euro

In deze workshop ga je samen met andere kinderen het toneel op! Lekker doen alsof, dat wil toch iedereen? Onder leiding van de professionele theaterdocent ga je bezig met diverse acteertechnieken en samen spelen. Kruip je in de huid van een piraat, een prinses of wil je de slechterik zijn? Het kan allemaal.

Donderdag 2 mei, 10:00 – 11:30 uur

Kunst voor 2
vanaf 4 jaar + (groot)ouders / verzorgers, 15 euro

Samen met je vader, moeder, opa of oma ga je kunst maken! Dit keer ga je aan de slag met klei. Je gaat samen een mooie schaal maken, die je kunt versieren met wat je maar wilt, bloemen, vogels, vissen of huisjes.. Daarna ga je de schaal ook nog kleuren. Helaas kan hij niet meteen mee naar huis, want de schaal moet nog gebakken worden in onze oven. Deze kun je later ophalen!

Zaterdag 18 mei, 13:30 – 15:30 uur