Lipdub

In deze vrolijke workshop spelen de leerlingen de hoofdrol in een clip die aan het einde van de workshop in één take wordt opgenomen. De docent van Kaliber Kunstenschool neemt diverse rekwisieten mee, zodat de kinderen zich kunnen overgeven aan hun rol.

In een uur bewegen, playbacken en acteert de klas op een bekend poplied: u kunt kiezen voor Happy van Pharell Williams of Can’t stop the feeling van Justin Timberlake.
Het werken aan het eindresultaat doet een beroep op het doorzettingsvermogen, brengt zelfvertrouwen, plezier en stimuleert samenwerking.

Aan het eind van het uur wordt de clip in één take opgenomen, bij voorkeur door de groepsleerkracht. Dit kan met een smartphone. De lipdub is goed te presenteren tijdens bijvoorbeeld de maandopening of afsluiting van het schooljaar.

Doelgroep Groep 6 t/m 8
Locatie Eigen school
Lesruimte Speellokaal en ruimtes in en om de school
Duur 60 minuten
Aantal deelnemers Een groep, max. 30 kinderen, bij meer graag even contact.
Prijs (excl. opname) € 76,00
Aansluiting bij leergebied Kunstzinnige oriëntatie
Aansluiting bij kerndoel 54, 57 (expressie, bewegen op muziek)
Creatief proces Oriënteren, Onderzoeken, Uitvoeren, Evalueren