Vacature: Medewerker evenementen en communicatie Studio15

Voor 8 uur per week, met affiniteit met cultuur

Bij Studio15 Onderdeel van Kaliber Kunstenschool en Avedan

Studio15 is dé plek in Almelo voor jongeren van 12 tot en met 30 jaar om hun talenten te ontwikkelen en dromen waar te maken. Studio15 is een gelijkwaardig partnerschap tussen Kaliber Kunstenschool en Avedan. Hier kunnen jongeren werken aan hun toekomstperspectief onder begeleiding van creatieve coaches, jongerenwerkers en een re-integratiecoach vanuit de gemeente Almelo. Studio15 biedt workshops en masterclasses waar jongeren gratis aan kunnen deelnemen. Daarnaast kunnen jongeren kosteloos gebruik maken van al onze ruimtes, zoals de dansstudio, fotostudio, multimediaruimte, opnamestudio en podiumzaal. Ook biedt Studio15 gratis werk- en kantoorplekken aan creatieve, ondernemende jongeren. Tevens worden er diverse evenementen georganiseerd en gefaciliteerd en worden ruimtes verhuurt aan organisaties en particulieren.

Wat zijn je werkzaamheden?

• Plannen, organiseren en coördineren van onze evenementen. Je zorgt voor een optimaal en professioneel verloop van onze evenementen in samenspraak met de evenementenleider.
  • Meedenken met het communicatiebeleid en de communicatie acties (on- en offline) uitzetten, monitoren, evalueren en optimaliseren.
  • Meedenken en bijdragen aan de continue verbetering en professionalisering van ons dienstenaanbod en de interne procedures.
  • Aanleveren, verwerken en analyseren van data ten behoeve van rapportages, resultaten monitoren en verbetervoorstellen indienen.
  • Plannen organiseren en coördineren van aanmeldingen, reserveringen en verhuuraanvragen, waaronder zorgen voor de beschikbaarheid van materialen en docenten voor verhuurprojecten.
  • Afgeven van prijzen en het uitbrengen van offertes.

Naast de beschreven kernactiviteiten wordt er ook een beroep op je gedaan om te ondersteunen bij andere voorkomende werkzaamheden zoals het coachen van jongeren bij hun creatieve ontwikkeling.

Wat zijn je werktijden?

We zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 15:00 tot 22:00 uur en op zondag van 14:00 tot 19:00 uur. Je werkt minimaal twee vaste avonden in de week (in eerste instantie op maandag en woensdag van 19:00 tot 22:00 uur). De invulling van de overige uren kan in onderling overleg vastgesteld worden.

Wat vragen wij?

• Relevante afgeronde MBO opleiding of een HBO student, op het gebied van communicatie, marketing of bedrijfskunde.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Klantvriendelijk en klantgericht.
  • Uitstekende organisatorische en commercieel-administratieve vaardigheden.
  • Professionele werkhouding, representatief en gericht op samenwerking.
  • Flexibiliteit, eigen initiatief, oplossingsgerichtheid en een hands-on mentaliteit.
  • Affiniteit met de doelgroep jongeren (brede mix, diversiteit).
  • Culturele achtergrond of -ervaring is een pré.
  • Flexibele houding ten aanzien van werktijden. Bereidheid om tijdens evenementen, ‘s avonds en op zondag te werken.

Wat bieden wij?

Een mooie kans om samen te werken met enthousiaste mensen in een inspirerende organisatie in ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Kunsteducatie, waaronder een salaris in schaal 7 met een minimum van € 2.152.- en een maximum van € 3.153,-  bruto per maand (fulltime), afhankelijk van opleiding en ervaring. Een arbeidsrelatie op ZZP basis is ook bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Je kunt jouw CV met motivatiebrief voor 18 maart 2019 mailen naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. Met vragen over de functie kun je terecht bij Encarnita Sanchez (06-13765652) en over de procedure bij Esther Overmars (HR) (088-4868725) of sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl.