Meespeel concert Gitaar bij het Kampvuur

Een sfeervolle zomeravond vol muziek, gezelligheid en warmte van een kampvuur: hoe leuk is dat? Vrijdag 26 juni verzorgt Kaliber onder leiding van gitaardocent Anja Meulenbelt een meespeel concert bij het Openluchttheater van de Universiteit Twente. De avond is gratis en toegankelijk voor iedereen, maar meld je van te voren wel aan, dan ontvang je namelijk het boekje met alle bladmuziek per mail!

De kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij muziek en gezelligheid centraal staat. Er wordt gezongen met zoveel mogelijk gitaren als begeleiding. Anja Meulenbelt speelt liedjes uit het boek, en jij kan op je eigen gitaar meespelen en daarnaast meezingen. Wees niet bang om een akkoordje hier en daar verkeerd te spelen, want in een grote groep valt dat heus niet op. Probeer dus vooral mee te spelen en plezier te maken. En als je de akkoorden toch niet even weet, zing je gewoon mee! Ouders die hun kinderen komen brengen mogen ook blijven luisteren en meezingen

Het is handig om een kussentje mee te nemen om op te zitten en een lampje om de bladmuziek te kunnen lezen als het donker wordt. Daarnaast adviseren we ook om een dikke trui mee te nemen voor wanneer het afkoelt. En vergeet vooral je gitaar, eventuele capo, en het kampvuurboekje niet zodat je goed mee kunt doen.

Het meespeel concert duurt van 20:00 uur – 22:00 uur. Bij regen wordt het concert verplaatst naar de Agora in de Vrijhof op de UT. Aanmelden kan via info@kaliberkunstenschool.nl.

Wij hebben er nu al veel zin in. Jij ook?