Online vakantieactiviteiten in de meivakantie!

Beginnen alle dagen al op elkaar te lijken? Heb je zin in iets nieuws, samen met anderen, maar toch op veilige afstand? Dan hebben wij iets leuks voor jou: je kunt in de meivakantie gratis meedoen met de onderstaande workshops!

Wees creatief: workshop stop-motion – VOL!
Voor kinderen van 8 t/m 16 jaar

Met foto’s bewegend beeld creëren, dat ga je doen in de workshop stop-motion. Bedenk een karakter, een verhaal en maak het decor. Je hebt niet veel nodig, behalve een telefoon met camera-functie en een gratis app. Dit alles wordt duidelijk uitgelegd na aanmelding!

Meld je vóór 1 mei aan, zodat je de instructievideo en handleiding toegestuurd krijgt. De hele week kun je dan lekker aan de slag, eventueel met hulp op afstand van de docent Jessie von Piekartz. Op zaterdag 2 mei komt iedereen online samen, waar Jessie al je vragen beantwoordt, extra tips geeft en feedback geeft op jouw werk.

Uit jezelf: workshop toneel
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar – maximum aantal deelnemers: 15

Docent René van de Wateringen dompelt jou onder in de wereld van toneel! Op donderdag 30 april van 10:00 – 11:30 uur volg je een interactieve workshop en ga je aan de slag met gezichtsexpressie-oefeningen en het uitbeelden van verschillende emoties. Daarna wordt er door de theaterdocent een verhaal verteld waarin jij mag meespelen!

In een land hier ver vandaan leefde namelijk ooit een koning die niet kon lezen, en daarom zijn volk verbood om te lezen. Iedereen deed dat natuurlijk stiekem toch, maar als de koning langskwam moesten ze hun gezicht goed in de plooi houden. Hoe zou jij dat doen? En hoe gebruik je verschillende gezichtsuitdrukkingen om een gevoel over te brengen? Dat leer je in deze leuke workshop.
Klik hier en meld je gratis aan vóór 29 april!
of mail naar info@kaliberkunstenschool.nl