Leeftijd

Dit is een beschrijvende tekst

Gemeente

Cursusduur


Contrabas

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

Lijkt het je leuk om contrabas te spelen? Bekijk dan het aanbod hieronder. De individuele cursussen plan je in overleg met de docent in en kunnen vrijwel altijd bij jou in de buurt gegeven worden op een tijd die jou uitkomt! Kijk per gemeente welke groepslessen of ensembles er zijn om aan deel te nemen.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- 21+

De contrabas is een groot strijkinstrument dat diepe, volle geluiden produceert die je tot in je buik voelt! Het is bovendien het laagst klinkend instrument onder de strijkinstrumenten. Dit instrument wordt vaak gebruikt als begeleiding in bandjes en ensembles, maar is ook een perfect instrument om solo’s mee te spelen. Net als bij de cello kan je al jong beginnen met spelen. Je begint met een kleiner model, een soort minibas. Naarmate je groter wordt, kun je een grotere nemen. Dit instrument groeit met je mee!

In de contrabasles speel je niet alleen maar klassieke muziek, want het instrument komt ook veel voor in de blues- en jazzmuziek en zelfs in de rockmuziek!

De docent

Kaliber heeft de leukste contrabasdocent! Klik op de naam van de docent om hem beter te leren kennen:

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?