Leeftijd

Dit is een beschrijvende tekst

Gemeente

Cursusduur


Schilderen en tekenen

Let op!

Voor leerlingen onder de 21 jaar zijn de tarieven, voor alle instrumenten, op te vragen bij de muziekvereniging in uw woonkern (proeflessen zijn altijd gratis!).
Na inschrijving brengt Kaliber Kunstenschool u in contact met de vereniging voor verwerking van de inschrijving.
Ook kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen voor meer informatie met de desbetreffende vereniging.
Klik hieronder op de knop ‘meer informatie’.

Meer informatie

In de cursus Schilderen en Tekenen voor beginners en gevorderden, ontdek je een wereld aan mogelijkheden. Naast alle basiskennis leer je ook goed kijken en je grenzen verleggen. Iedereen wordt op zijn of haar eigen niveau begeleidt. Er wordt gewerkt in een ruim, licht en goed geoutilleerd atelier, in een prettige, ongedwongen sfeer.

De cursus tekenen, schilderen en aanverwante technieken is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. De focus ligt in eerste instantie op de individuele ontwikkeling. De docent begeleidt bij het kiezen van eigen thema’s en technieken. Om ideeën om te zetten in verrassende producten, is er aandacht voor gecombineerde technieken en experimentele werkwijzen. Je leert je eigen ideeën om te zetten in tekeningen, schilderijen en andere beeldende producten. Dat betekent: eigen onderwerpen vinden, een creatief proces in beweging zetten en uitvinden welke technieken daarbij horen.

Tevens is er bij tijd en wijle ruimte voor een groepsles waarin bijvoorbeeld een specifieke techniek of een onderwerp uit de kunstgeschiedenis aan bod komt. Ook voor belangrijke tentoonstellingen en actuele zaken uit de wereld van de kunst is aandacht. En, niet onbelangrijk, het werken in een groep is niet alleen plezierig maar vormt bovendien een extra stimulans om door wederzijdse adviezen verder te komen. Samen maken we er iets moois van.

Sorry, we hebben geen cursussen gevonden die voldoen aan je zoekopdracht. Pas je zoekopdracht aan de linkerkant van deze pagina aan, of ga terug naar het cursusaanbod.
U kunt ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Postcode prijscheck

We vragen je postcode om de juiste tarieven te kunnen tonen. De tarieven kunnen per gemeente wat variëren i.v.m. subsidies die gemeenten beschikbaar stellen.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

21- 21+

Postcode prijscheck

Vul hier je postcode in voor de prijzen binnen jouw gemeente.

Prijzen opvragen

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens of vul een andere postcode in.

Kunnen we je helpen?