Songwriting

Kinderen komen dagelijks in aanraking met popmuziek, maar wie maakt die liedjes eigenlijk die je hoort? Soms doet de artiest dit zelf en soms wordt dit gedaan door een songwriter, een liedjes schrijver.

Tijdens deze workshop gaan de leerlingen zelf aan de slag met het schrijven van een songtekst. Hoe zit een poplied in elkaar? Hoe zorg je ervoor dat zinnen mooi op elkaar aansluiten? Op welke manier zetten we de tekst op muziek? Het komt allemaal aan bod tijdens deze inspirerende workshop. De workshop wordt ondersteund door een docent met een begeleidingsinstrument. Er wordt gezongen, veel samengewerkt en na afloop kan er in overleg een opname worden gemaakt van het product.

Duur: 60 minuten

Kerndoelen: 54

Bijzonderheden: deze workshop is ook als cursus af te nemen om de kwaliteit van het zingen en performen bewust te ontwikkelen

Kosten: €176.50