Start 2021 goed met een nieuwe korte cursus!

Start het jaar 2021 goed met een leuke korte cursus bij Kaliber. Er is toch geen beter goed voornemen dan jezelf een nieuwe hobby te gunnen? :-) Je werkt in tien lessen naar een einddoel toe. Benieuwd hoe het is om met glas te werken? Snel bekende nummers op de gitaar spelen? Of doet jouw peuter niet anders dan de hele dag dansen? Wij hebben de oplossing voor je!

Peuterdans

Tijdens de lessen peuterdans kunnen de kleintjes zich helemaal inleven en uitleven. De danslessen prikkelen de fantasie en maken de peuters bewust van hun eigen bewegingsmogelijkheden, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen. Een leuke manier voor peuters om zich fysiek en muzikaal te ontwikkelen!  De cursus start vanaf 25 januari en is te volgen in Enschede, Almelo en Oldenzaal.

Kidsklas tekenen & schilderen

Van een professionele docent diverse teken- en schildertechnieken leren? Speciaal voor kinderen van zes tot twaalf jaar is er de Kidsklas tekenen & schilderen. Je gaat werken met verschillende materialen en maakt samen met anderen mooie kunstwerken. Laat je fantasie de vrije loop! Vanaf 28 januari is deze cursus te volgen in Wierden en Enschede.

Tekenacademie & Schilderen voor volwassenen

Ben je gek op tekenen en schilderen en wil je graag nog beter worden? In Almelo en Enschede kun je meedoen. In Enschede staat bij de Tekenacademie het tekenen centraal, waar je meerdere modules achter elkaar kunt volgen. Hier krijg je dan elke keer een andere kunstdocent, waardoor je kennis maakt met nieuwe stijlen en inzichten. In Almelo leer je de basistechnieken van niet alleen het tekenen, maar ook het schilderen. In het mooie atelier ga je aan de slag met materialen zoals houtskool en potlood, maar ook acryl-, water- of olieverf.

 

Natuurlijk is dit niet het complete aanbod, er is nog veel meer mogelijk:

Aanbod Almelo

Aanbod Enschede

Aanbod Oldenzaal

Aanbod Wierden

Aanbod Tubbergen

Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursus voor alle mogelijkheden, of bel 088-4868700 voor specifieke informatie. Eerst even uitproberen? Schrijf je hier in voor een gratis proefles.