Talentprogramma Klassieke Muziek

Voor wie niets liever doet dan muziek maken en daarom zijn of haar instrument graag nóg beter wil leren beheersen.

De talentenklas Klassiek is er voor kinderen en jongeren van 10 t/m 21 jaar. Om deel te nemen aan deze talentenklas moet je worden aangenomen op basis van een auditie en motivatiebrief. Ben je geschikt bevonden en toegelaten, dan mag je je inschrijven voor de talentenklas. Je hoeft hiervoor geen les te volgen bij Kaliber Kunstenschool, iedereen kan deelnemen.

Naast dat je in de talentenklas langer les hebt op je instrument, komen we ook meerdere keren per jaar samen voor interessante workshopdagen en concerten.

Inhoud Talentenprogramma:
..
  • 36 lessen
  • 15 minuten lestijd bovenop 30 minuten les, of 10 minuten op 20 minuten les
  • Workshops en/of masterclasses
  • Werken op basis een Persoonlijk Ontwikkeling Plan
  • Diverse optredens gedurende het schooljaar
  • Deelname aan concoursen
  • Jaarlijkse toetsing middels auditie

Auditie & Toelating:

Dit jaar zijn de audities iets anders. Geen live auditie, maar middels video! Wel zo veilig.

In de video stel je jezelf voor en speel je twee stukken van verschillend karakter. Bijvoorbeeld één technische etude en één (langzaam) voordrachtstuk. De video mag max. 5 minuten duren.

Bij de video stuur je een motivatiebrief mee, waarin je vertelt waarom je graag wilt deelnemen aan deze talentenklas. De video en brief worden beoordeeld door een aantal docenten, waarna je hoort of je bent toegelaten of niet.

De video en brief kun je insturen tot 19 september naar: j.hoekman@kaliberkunstenschool.nl

Vragen of meer informatie nodig? Mail ook dan naar bovenstaand e-mailadres.

De tarieven voor de talentenklassen vind je op deze pagina: www.kaliberkunstenschool.nl/tarieven