Talentprogramma Theater

Voor wie niets liever wil dan op dat podium stralen.

Om deel te nemen aan de talentenklas Theater moet je tussen de 12 en 18 jaar zijn en moet je auditie doen. Om mee te doen hoef je geen lessen te volgen bij Kaliber Kunstenschool, iedereen kan meedoen!

Deze klas zal wekelijks bijeen komen, wat geldt als een extra lesmoment (als je al lessen bij Kaliber volgt). Wanneer leerlingen van Kaliber een groepsles afnemen naast de talentenklas, zal er een korting berekend worden over één van deze klassen.

Lesinhoud

• 30 lessen in een schooljaar, duur 2 uur per week
  • Extra lesmoment naast reguliere les
  • Werken aan een korte productie
  • Workshops en/of masterclass
  • Werken op basis een Persoonlijk Ontwikkeling Plan
  • Diverse publieke optredens gedurende het schooljaar

Auditie en tussentijdse toetsing

De auditie gaat dit jaar iets anders dan normaal, want deze kan niet fysiek plaatsvinden. De opdracht is daarom een video maken, waarin je een monoloog houdt. Bepaal zelf je personage, decor / omgeving en kostuum. De monoloog die je moet houden kun je hier downloaden. Daarnaast schrijf je ook een motivatiebrief die je meestuurt met de video.

Stuur je auditievideo voor 19 juni in naar renee.buys@kaliberkunstenschool.nl.

De tarieven voor de talentenklassen vind je op deze pagina: www.kaliberkunstenschool.nl/tarieven