Vacature: docent Musical

Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen drie programmalijnen: het onderwijs, vrije tijd en het sociaal domein.

De uitdaging:

Musical Docent (ZZP)
Wij zijn op zoek naar een musicaldocent  i.v.m. zwangerschapsvervanging (met kans op behoud van de dinsdag groepen). Deze opdracht kan uitgebreid worden met musicalprojecten op basisscholen. Op onze leslocatie in Almelo geven wij op dinsdag en donderdag Musicallessen aan kinderen van 6 tot 18 jaar. We zijn op zoek naar een ervaren musicaldocent die de kinderen kan begeleiden naar de eindvoorstellingen toe. We zoeken een vervanger voor de volgende groepen; Musicalklas 2 kinderen, Musicalproductieklas 1, 2 en 3 en de Talentenklas Musical. Je werkt met een bestaand script dat onze huidige musicaldocent heeft ontwikkeld. Op de donderdag werken alle drie de Musicalproductiegroepen aan een gezamenlijke musical. Alle groepen repeteren individueel en worden uiteindelijk samengevoegd. Op de dinsdag werkt Musicalklas 2 toe naar een eigen mini-musical. Deze eindvoorstellingen spelen op 20 juni tijdens het Theaterfestival van Kaliber. De talentenklas is onderdeel van de eindpresentatie op 27 juni met o.a. al onze talentenklassen en werken daarnaast nog toe naar een liedjesprogramma.


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

  • Lesgeven vanaf begin mei t/m begin juli
  • Repeteren en eindregie 2 eindvoorstellingen en 1 presentatie
  • Contact met ouders en vertegenwoordigen Kaliber Kunstenschool.
  • Aanwezigheid en begeleiding leerlingen voorstellingen op 20 juni en 27 juni


Jouw profiel:

De docent Musical die wij zoeken is in drie woorden: sociaal, flexibel en creatief.

  • Je hebt een afgeronde HBO kunstvakopleiding in de richting Musical
  • Je hebt ervaring met het geven van musicallessen aan kinderen en jongeren
  • Je hebt ervaring in het regisseren van kinderen en jongeren
  • Je hebt ervaring met voorstellingsdagen en eindvoorstellingen


Wat bieden wij?

Een uitdagende freelance opdracht in een dynamische omgeving, met veel verantwoordelijkheden. Een freelance opdracht voor bepaalde tijd met mogelijkheden tot verlenging en uitbreiding.


Geïnteresseerd?

Reageren kan tot en met 16 maart 2020 via sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl. onder vermelding van Docent Musical. Voor meer informatie kan je bellen met Bastiaan Roeters, Teamleider Muziek, dans en theater, tel. 06 46084114.