Vriendenweek: Theater & Musical!

Let op: de vriendenweek wordt verplaatst naar een nader te bepalen moment!

Ben je benieuwd hoe onze lessen er aan toe gaan? Kom dan langs bij de Vriendenweek voor een gratis open les! Bekijk hieronder het aanbod en meld je zo snel mogelijk aan, want vol = vol! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen 🙂

Theater

Op een leuke manier toneel leren spelen, dat doe je in een theaterklas! Doen alsof staat bij theater centraal. Hoe beeld je iets uit? Hoe laat je verschillende emoties zien? Ben je boos of juist heel blij, misschien zelfs verdrietig? We dagen je uit om je eigen fantasie te gebruiken en de docenten doen er alles aan om deze zoveel mogelijk te prikkelen.

Wat oudere kinderen gaan ook aan de slag met verschillende acteertechnieken, tekst onthouden en je verplaatsen in een rol. Je speelt veel samen en improviseert hier en daar.

10 – 12 jaar
Vrijdag, 17:00 – 18:30 uur – datum nader te bepalen!
door René van de Wateringen op De Passie in Wierden.

13 – 18 jaar
Vrijdag, 19:00 – 20:30 uur – datum nader te bepalen!
door René van de Wateringen op De Passie in Wierden.

12 – 18 jaar
Dinsdag, 17:00 – 18:30 uur – datum nader te bepalen!
door Renee Buys, Elisabethhof 2 in Almelo

Musical

Houd je van acteren, zingen en dansen? Dan ben jij voor musical geboren. In onze lessen werk je veel aan verschillende technieken op het gebied van zang en spel. Denk aan improvisatiespellen, scenes spelen, liedjes instuderen met de daarbij behorende techniek. Het ontdekken van je eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten staat daarin centraal.

Naarmate het jaar vordert werk je naar een eindmusical toe! Hierin ga je in het theater (als de maatregelen het toelaten) al het geleerde in praktijk brengen onder toeziend oog van familie en vrienden.

6 – 9 jaar
Dinsdag, 15:30 – 17:00 uur – datum nader te bepalen!
door Linda Veenhuizen, Elisabethhof 2 in Almelo
Start alleen bij voldoende deelnemers

8 – 10 jaar
Donderdag, 15:30 – 17:00 uur – datum nader te bepalen!

9 – 12 jaar
Dinsdag, 17:00 – 18:30 uur – datum nader te bepalen!
door Linda Veenhuizen, Elisabethhof 2 in Almelo

10 – 12 jaar
Donderdag, 17:00 – 18:30 uur – datum nader te bepalen!

13 – 18 jaar
Donderdag, 19:00 – 20:30 uur – datum nader te bepalen!

Improvisatietheater

In deze cursussen word je getraind in improvisatietechnieken en door verschillende theatersportgames uitgedaagd tot speldurf en het beleven van spelplezier. Het accent ligt op improvisatie in combinatie met theatersportgames. In deze vorm van theater ga je in plaats van hele voorstellingen aan de slag met korte sketches, spellen en opdrachten. Voorbeelden zijn programma’s zoals ‘De Lama’s’ of ‘De grote improvisatieshow’.

Volwassenen
Maandag, 19:30 – 21:00 uur – datum nader te bepalen!
door Evi Zaalberg, Elisabethhof 2 in Almelo

Bel naar 088-4868700 of mail info@kaliberkunstenschool.nl voor meer informatie over onze lessen. Kijk ook eens op www.kaliberkunstenschool.nl/korting voor al onze kortings- en financieringsmogelijkheden!

Lees er meer over onze maatregelen in ons veiligheidsprotocol.