April = Zangmaand: zing gratis mee!

April staat in het teken van zang. Wat is er nou lekkerder dan even je hoofd leeg maken met muziek. Iedereen zingt wel eens, onder de douche of in de auto. Ook iedereen kan het leren! Lijkt het je leuk om eens verder kennis te maken met zang dan ben je deze maand aan het juiste adres.

Wil je graag in een koor, maar nog geen idee of het iets voor jou is? Of welk koor jou het meeste aanspreekt? Dan is de zangmaand perfect.
Je kunt de hele maand april namelijk gratis komen kijken en meezingen bij al onze koren. Voor jong en oud!

Kom langs bij de koren:


Liever individuele les, één op één met de zangdocent? Meld je dan aan voor een proefles. Deze is de maand april helemaal gratis!

Tijdens zangles leer je de mogelijkheden van je stem optimaal te benutten. Dan kun jij straks net zo goed zingen als al die popsterren. Reken maar dat zij ook flink wat zanglessen nodig hebben voordat ze dat spetterende live optreden verzorgen!

Iedereen heeft een eigen klank en geluid, elke stem is anders. Ook heeft iedereen een ander niveau aan het begin van de zangles. Het maakt allemaal niet uit, want het is voor iedereen te leren. De zangdocent(e) gaat met jou aan de slag om te kijken hoe ze het beste uit jou kunnen halen! Daarom leer je verschillende zangtechnieken en ga je aan de slag met onder andere:

  • microfoontechniek
  • dictie
  • performance
  • ademhaling
  • houding
  • improvisatie
  • dynamiek
  • meerstemmig zingen

Natuurlijk ga je de geleerde technieken ook daadwerkelijk toepassen tijdens de lessen. Je gaat nummers zingen die bij jou passen, gekozen door jezelf of de docent. Daag jezelf ook uit, je kunt vaak meer dan je denkt!

Welk repertoire kun je dan kiezen tijdens de lessen? Pop, rock, country, musical of klein kunst. Het is ook mogelijk om in een bandje te zingen bij onze Popschool. Volg je wekelijkse zanglessen, dan kun je hier gratis aan deelnemen! Je kunt ook gratis in een koor als dat je meer aanspreekt. Zo kun jij de hele week door lekker zingen. Erg dynamisch en afwisselend dus!